Köpvillkor & Betalningsalternativ

.

.

Betalningsalternativ

Hos oss kan du välja att betala med:

  • Payson: Med Payson kan du välja att betala med kort, faktura, samt delbetalning. Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss med VISA, MasterCard eller internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank). Läs mer om Payson här: www.payson.se

  • Faktura: Hos oss kan du tryggt och säkert betala med faktura! När du gör din beställning så har vi en tillverkningstid på din jacka på ett par veckor. När du väljer att betala med faktura genom oss så får du en faktura samtidigt som leveransen av din jacka och har sedan 30 dagar på dig att betala fakturan från dagen din jacka anländer. 

  • Swish: Du kan även välja att betala med swish i kassan.

 

.

.

.

Köpvillkor

Samtycke för registrering av personlig data När du lägger en beställning hos Dalajackan Aktiebolag, behöver du ange personuppgifter såsom: person- eller organisationsnummer, namn, adress, e-postadress och telefonnummer. I samband med genomförandet av köpet godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullfölja vårt avtal med dig.

Kommer uppgifter att delas med tredje part? Dina uppgifter kommer att delas med Visma Spcs enligt vårt leverantörsavtal. Vi har tecknat biträdesavtal med dem. Dina personuppgifter kommer bara att lämnas ut till tredjepart när valt betalsätt kräver att vi ska skicka dessa uppgifter vidare. Inga personuppgifter säljs vidare till tredjepart.

Vilka uppgifter sparas och hur länge sparas de? Vi kommer att spara nödvändig data så länge som vi är skyldiga att spara informationen enligt bokföringslagen. För att skydda dig mot bedrägerier kommer även IP-adressen att sparas.

Rätten att få tillgång till mina uppgifter Du har enligt GDPR rätten att få ta del av den information som vi har registrerat. Du har också rätten att begära att informationen ska korrigeras. Kontakta oss via info@dalajackan.se så hjälper vi dig.

Hantering av personuppgifter Om du anser att vi på något sätt inte uppfyller kraven på hur personuppgifter hanteras, kan du kontakta Datainspektionen.

.